Elosztószekrény gyártás

Cégünk komplett elektromos munkái kivitelezésében nagy segítséget nyújt saját elosztó berendezés gyártó részlegünk, amely telephelyünkön működik.

Munkáink során a villanyszerelési kivitelezéshez az elosztó berendezéseket meg is tervezzük, segítve a kivitelezési munkánk minőségét, gyorsaságát.

A szekrények gyártása során alapvetően partnerünk a Schrack Technik termékeit használjuk, de megrendelői igények szerint egyéb más gyártók termékeivel is dolgozunk. (Legrand, Schneider stb.)

Műszaki kollégánk a beérkező elosztószekrényhez kapcsolódó ajánlatkérésre a kapott tervek és bejövő anyagok és egyéb információk függvényében igyekszik mihamarabb felvenni a kapcsolatot az ajánlatkérővel. Minden projekt más, így egyedi megoldásokat igényel.

Szekrényeink szerelését szakképzett, gyakorlott elosztószerelők végzik.

Az elosztószekrények hosszútávú működése alatt, annak jó állapotának megőrzése érdekében szükséges azokat rendszeresen ellenőrizni/karbantartani. Az időszakos felülvizsgálatok alkalmával megelőzhetjük a későbbiekben felmerülő károkat, elkerülhetjük a részleges vagy teljes leállásokat, meghibásodásokat.

Technikus kollégáink sok éves szakmai tapasztalatuk révén képesek az elosztószekrények szakszerű hibajavítására és karbantartására.

Kapcsolószekrény